Processed with VSCOcam with c1 preset

Dagen med stort D är äntligen här (!!!!)

Klockan är 17 vilket betyder att jag och Ellinor äntligen kan berätta att det självklart är en podcast vi hållit på med nu i flera månader (!!) Det känns så roligt att idéen vi fick där vid hotellpoolen i Grekland nu faktiskt blivit till verklighet. Kan typ inte fatta det själv.

Vår podcast heter Måndagspepp och vår första säsong kommer bestå av 8 avsnitt som kommer släppas varje måndag framöver i 8 veckor. Gillar ni den, kommer vi självklart göra fler avsnitt. Spännande va? Kommer ni att lyssna på vår podcast?

I premiäravsnittet avslöjar vi bland annat varför vår vänskap höll på att ta slut innan den ens tagit fart (det har med ABBA att göra…), hur Ellinor tänkte lyckas i bloggvärlden under namnet Kiwifestis och varför Hanna har börjat gråta över vattenmeloner. OCH DET SLÄPPS OM EN TIMME, KLOCKAN 18!!!!!!

Tills dess, börja använda vår hashtag #måndagspepp och börja följ vår Instagram @mandagspepp2015

Hashtag: #måndagspepp
Instagram: mandagspepp2015
Mejl: mandagspepp@gmail.com

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna