DSC05728

Idag har varit en lite normalare dag i au pair livet I would say. Har mest spelat tvspel med barnen vilket inte är det ultimata sättet att underhålla dem på, men eftersom att ena killen har bandage osv runt armen och det inte riktigt är som vanligt här hemma så har det varit ok.

Har också följt med värdmamman och handlat mat där jag stötte på den första lilla kulturkrocken. Muslimer äter ju som ni vet inte griskött så därför fanns det som ett extra rum i affären för icke-muslimer där de finns griskött. Vilket självklart är annorlunda för mig, då jag aldrig sett det förut. Men inte nog med det, det är bara vissa kassor/ kassörskor som tillåter att man handlar icke muslimsk mat där också. Läs därför noga vad det står på skyltarna i kassorna innan du ställer dig i kön med din salami eller skinka.

Bilden tog jag ifrån bilen på motorvägen tidigare. Som ni ser är ju Burj Khalifa markant större än de andra skyskraporna. Det är helt sjukt. Går ju typ inte att fatta hur hög byggnaden är på avstånd. Ska bli spännande att åka upp där någon dag. För det måste man ju göra om man är i Dubai.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna