(null)

(null)

Började morgonen med en löparrunda i området där jag bor. Det finns jättedåligt med övergångsställen här plus att trafiken är rätt craaaazy. Så det gäller att hålla ögonen öppna. Räkna inte med att bilar stannar och låter dig gå över övergångsstället som i Sverige liksom haha.

Sen tog jag en dusch och gjorde lite frukost. Blev avokadomackor och soyayoghurt med muesli och blåbär samt en kopp te med honung. Supergott och hälsosamt!

(null)

(null)

(null)

Nu har jag lekt lite med barnen. Vi har spelat lite olika spel och lekt med ett slott. Och nu står de och leker med lite lego så jag passar på att mobilblogga lite. Tycker ni det är kul att läsa sådana här vardagsinlägg nu när jag är i Dubai?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna