(null)

(null)

I förrgår när jag skulle gå och lägga mig och låg och planerade min lediga dag så slog det mig att jag inte känner en enda kotte här. Då grät jag en skvätt och fick lite ångest. Hur kunde jag åka hit helt själv? När jag flyttade till Australien kände jag åtminstone Maddy liksom. Här i Dubai känner jag INGEN. Inte en kotte.

Skrev då till en tjej som heter Amanda som jag haft lite kontakt med och frågade henne vad hon hade för planer för kvällen. Vi bestämde att vi skulle köra på en utgång så jag fixade mig, satte mig i en taxi in till downtown och åkte hem till henne där hon bjöd på en supergod kaffedrink. Bilderna ovan är från hennes balkong. Hur fantastisk utsikt? Hon bor liksom på Sheikh Zayed Road. Den stora vägen längs med alla skyskrapor så det är ju centralt om något.

(null)

(null)

(null)

Sen tog vi en taxi till Amandas kompis där vi gjorde mojitos och satt och snackade skit och lärde känna varandra ute på hennes balkong. Det var supermysigt och precis sådär perfekt värme ute. Älskar det.

Jag måste ha födds i fel kropp för jag är verkligen inte gjord för svenskt klimat. Det är när det är sådant här väder som jag mår som bäst!

(null)

(null)

(null)

(null)

Gick sedan ut på två klubbar. Pacha och Provocateur. Är inte speciellt imponerad av Dubais uteliv ännu. Tyckte musiken var dålig och ingen speciell atmosfär. Övervåningen/ takterrassen på Pacha var rätt najs dock. Man såg b.la. Burj Al Arab därifrån, ni vet det 7 stjärniga hotellet.

Kvällen slutade väl vid 3.30 när nattklubben stängde så då tog jag en taxi hem eftersom jag är ledig idag. Helgdagarna i Dubai är ju faktiskt fredag och lördag. Det visste ni inte va? En annan grej ni kanske inte vet är att taxi verkligen är billigt här. Att åka in till stan med en taxi kostar mig ca 130kr och då tog det ca 40 minuter igår pga trafik.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna