Halli hallå! Idag är det fredag vilket innebär helgdag och ledig dag (!!!!) Så idag har jag hängt hemma hos en tjej som också heter Amanda och som jag träffade igår. Tog en taxi till henne vid lunch och har sedan spenderat hela dagen där. Vi har bara legat vid poolen och snackat skit.

(null)

DSC05744

(null)

Hon bor ute på palmen och hade en helt fantastisk utsikt från hennes lägenhet som ni ser. Önskar att jag också bodde sådär… Men en dag så ska ni se! Då gör jag det jag med haha.

(null)

(null)

(null)

Poolområdet var inte helt fel det heller. Nedanför fanns även privat strand.

Älskar infinitypoolen <3(null)

Och här är Amanda också. Hon har bott utomlands princip hela livet och nu bor hon och jobbar i Dubai med familjen så vi snackade mycket resor. Superhärlig tjej. Ni lär se mer av henne här i bloggen.

(null)

Over and out. Nu är jag påväg hem igen. Visste ni förresten att det är olagligt för tjejer och killar att bo tillsammans om man ej är gifta med varandra? Du kan alltså inte bo med en killkompis och man får inte heller sova över om man inte är gift. Just i Dubai så är det inte direkt någon som bryr sig eller aktivt letar efter att sätta dit någon. Men i de andra länderna här i Mellanöstern går till och med polisen och knackar dörr.

Tycker ni att det är roligt att läsa om sådana här annorlunda lagar och oskrivna regler som finns? Jag älskar nämligen att höra och läsa om sådant så tänkte om ni tycker att jag ska fortsätta skriva lite sån här annorlunda fakta.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna