IMG_1511.JPG

DSC05742

Familjen lagar jättegod mat så det är jag supertacksam för. Vi brukar äta en mastigare lunch och sen något lättare på kvällen. Åt supergoda mackor med avokado och räkor en kväll och en hommus med morötter och selleri en annan kväll, tillsammans med mamman och pappan i familjen. De är verkligen så himla gulliga, gillar dem jättemycket. Älskar att sitta och lyssna på pappans historier om ställen han varit på i världen samt allt som händer inom hans jobb som pilot. Jätteintressant!

Såg att någon frågat vad familjen pratar för språk så tänkte dra det. Barnen kan prata tre språk, svenska, tyska och engelska. Pappan är tysk och mamman är svensk. Så jag pratar svenska med barnen och mamman, engelska med pappan och så pratar föräldrarna tyska eller engelska med varandra och barnen likaså. Det är lite blandat här med andra ord.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna