IMG_1685-001

Det är alla hjärtans dag idag och jag tror nog att många (inklusive jag själv) lätt får lite smått ångest över dagar som denna. Då de enda man egentligen önskar är att man hade en partner att dela dagen med. Att spendera alla hjärtans dag med sin bästa vän, underbart, men let’s face it. Det vore ju underbarare om man hade en kille som även han var ens bästa vän? Har jag inte rätt?

Men eftersom att det inte är så nu så får vi singeltjejer helt enkelt leva med det precis som vi gör alla andra dagar om året och så får vi göra det bästa av situationen och alla hjärtans dag. Därför tycker jag att ni ska bjuda över era ”supersingliga tjejkompisar” över på en lite lyxig middag eller brunch och snacka skit i timmar. Klä upp er, drick ett glas vin och bara ha det mysigt.

IMG_1685

Är du dock som jag, helt ensam i ett helt annat land där varken 50 shades of Grey visas på bio eller du har någon speciell att umgås med så tycker jag att du ska ta hand om dig själv lite extra idag. Jag tänker nämligen baka en paj, gå ut och springa, raka benen och smörja in mig med en ljuvligt doftande body lotion, tända lite ljus och kolla på serier och du borde göra detsamma.

Idag tycker jag att vi alla tänker extra noga på att vi ska visa varandra lite extra uppskattning. Se till och säg det där fina du alltid tänker om andra istället för att bara tänka tankarna själv den här gången. Se till att berätta om de fina komplimangerna du tänker om din fantastiskt roliga bästa vän, främlingen du alltid stöter på, arbetskollegan som alltid är på bra humör eller butiksbiträdet som alltid ger dig fantastisk service.

Alla hjärtans dag är kärlekens dag.
Ta vara på det och sprid så mycket kärlek och glädje ni bara kan <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna