(null)

Vet ni vad? Jag har haft en supermysig alla dag. Har varit med barnen hela dagen. Och det bästa idag var nog faktiskt när jag och den yngsta killen satt och ritade och jag lärde honom skriva lite olika namn. Han blev så glad och sken upp med ett sånt leende när han gjort rätt vilket var så himla härligt att se.

Bakade sedan en paj, var ute och sprang en sväng och avslutade Valentine’s med ett glas rosé och en pajbit tillsammans med min värdmamma. Det har varit en mysig och lugn dag, vilket är precis vad jag behöver efter min alldeles för hektiska höst och vinter hemma i Sverige. Jag mår jättebra här borta i Dubai, känner mig avslappnad, lugn och glad!

Hoppas ni också haft en mys dag <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna