(null)

Här kommer ett litet ”vardagsinlägg”. Den här bilden är ifrån i fredags när jag yrade runt på Shejk Sayed Road pga hade glömt kvar mitt oss hos Amanda. Tog då en snabb bild därifrån. Innan jag var tvungen att springa vidare.

(null)

Varning för mycket matbilder nu hehe. Men det är ju en stor del av livet… I varje fall mitt liv! Bilden ovan var en supergod lunch vi åt häromdagen. Värdpappan hade gjort ribs som var helt fantastiska!!! Tycker inte om ribs i vanliga fall men älskade de här. De är ju tydligen skillnad på ribs och ribs..

(null)

Meeeeeer mat. Här är en hälsoburgare jag åt ikväll. Jag och min värdmamma åkte nämligen till City Centre Deira Mall efter att vi lagt barnen för att köpa ett simkort till mig samt kolla lite i affärer. Shoppingen i Dubai verkar vara riktigt bra faktiskt. Som en blandning av London och USA liksom.

(null)

Köpte en bh som satt så jäkla fint! Ni som följt mig och min bröstförminskningsresa kanske blir lite förvirrade nu. Men vet ni vad? Jag gillade verkligen vad jag såg i det där underklädesprovrummet. Ska man behålla melonerna? Haha gud, jag vet inte. Jag vet bara att jag precis spenderade 900kr på en bh jag älskade och som satt så bra att jag blev på riktigt chockad!

(null)

Ännu en mysig och härlig poolhängsbild. Eller vad tycker ni? Imorgon är jag ledig igen men då tror jag att jag bara ska hänga vid poolen här dr jag bor. Kanske möter upp en annan au pair men vi får se. Vore mysigt med en middag dock och lite shopping i Dubai Mall kanske? Är extreeeeemt shoppingsugen!

(null)

Dagens lunch – Jag menar hur gott? Familjen jag bor hos lagar verkligen jättegod mat. Idag blev det lasagne med tomater. Mums! Älskar att min värdmamma alltid serverar maten med fina uppläggningar också. Det blir ju perfekt bloggmaterial då haha.

(null)

Blir väldigt bortskämd här med mat och så haha… Fick nämligen en jättegod varmchoklad med soyamjölk idag också där på eftermiddagen när killar satt och spelade tv spel. Hur lyxigt?

(null)

På tal om lyxigt så kom ett litet bud med nya hörlurar ända från Sverige hit till Dubai igår. Jag älskar dem. Vem vill inte ha ett par leopard – eller rosé gulds lurar? Det är ju hur snygga som helst! Kommer från Happy Plugs för er som ej fattat det ännu haha.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna