Documents1

Ni får inte missa dagens podd-avsnitt där jag och Ellinor grundligt går igenom och försöker förstå hur killar egentligen tänker. Detta genom att bjuda in en alldeles speciell gäst som vi valt att kalla Mr Grey. In och lyssna genast, ni kommer förstå killars hjärnor lite bättre, ta del av mina och Ellinors bästa raggningstips och killarnas raggningsstrategier samt lära er hur ni ska göra för att få den där killen intresserad. Spännande va?

Ni kan höra andra avsnittet av #måndagspepp HÄR, eller på podcaster-appen! Det är sjukt hur många lyssnare vi redan haft på första avsnittet och vilken fantastisk feedback och uppskattning vi fått av er. Jag är så glad och så tacksam. Ni är bäst <3 Fortsätt lyssna på oss varje måndag! Vi älskar er så mycket.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna