Screen Shot 2015-02-16 at 13.05.24.png

 

Förstår mig inte riktigt på Itunes topplista över podcasts men tycker att det känns helt sjukt att min och Ellinors podd Måndagspepp ligger på plats nummer 1 där just nu? Spelar ingen roll om vi så är där i tio minuter eller två dagar. Vi är där, just nu, och det känns helt otroligt. Tack alla ni som lyssnar och alla ni som läser min blogg. Ni gör verkligen mina dagar och jag tycker om er så mycket.

Ska fortsätta hoppa av glädje åt det här och sen så ska jag förbereda lite blogginlägg åt er. Idag är det min andra lediga dag här i Dubai vilket har inneburit häng vid poolen hela dagen. Men mer om det senare, ha en fantastisk måndag och fortsätt lyssna på Måndagspepp!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna