(null)

(null)

Börjar morgonen med att göra frukost till barnen och se till så att de äter den. Under tiden eller efter barnen ätit färdigt så äter jag frukost beroende på om de är busiga eller sitter och leker snällt med deras leksaker vid bordet typ haha. Imorse sprang de runt en del och busade lite så åt frukost ståendes i köket.

(null)

Efter frukosten borstade jag tänderna på dem, klädde på dem vanliga kläder och så lekte vi lite i lekrummet. Sedan tog jag en kopp citron och honungsvatten. Börjar nämligen bli lite förkyld igen…..

(null)

(null)

Sen läste jag och Tim bok och efter det så ritade jag och Tom lite. Han tycker det är superkul att rita och skriva namn. Så det var princip det vi gjorde. Ni kan ju skymta lite av en teckning av våra händer vi gjorde hehe.

(null)

Efter det blev det lite lunch. Hemmagjord och supergod pizza stod på menyn idag och jag blev proppmätt som vanligt. Den ena pizzan hade lax och räkor och den andra salami, svamp och majs. Sen var det som oliver på båda som ni ser.

(null)

Efter lunch varje dag så har jag rast i en timme. Då brukar jag lägga mig på balkongen och sola och svara på lite mejl och blogga eller så går jag till poolen och tar ett dopp där och lyssnar på podcasts och musik.

(null)

Efter rasten idag så bakade jag en massa bröd. Eftersom att ena killen är superallergisk mot mjölk och ägg så gör familjen typ allt ätbart från scratch. Vilket jag verkligen gillar, då man vet att det inte massa konstigheter i när man gör allt själv liksom.

(null)

(null)

Sen fick jag gå lite tidigare då jag lite hastigt bestämde mig för att följa med två tjejer på Ladies Night. Så nu är jag här och dricker vin! Alla tjejer får nämligen 3-4 gratis drinkar på tisdagar på massor utvalda barer. Hur najs? Ses i dimman!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna