DSC_1522

DSC_0220

DSC_0637

IMG_3203

IMG_3364 - Version 2

CIMG0907

DSC_0345-5

Min värdpappa älskar att åka ut i öknen med hans kompisar med hans specialbyggda jeep och här ovan är ett gäng urplockade bilder som han tagit därute. Jag tänkte att det kunde vara roligt att visa er. Han gillar att fotografera också som ni kanske ser hehe. Men vilket fall så hoppas jag verkligen att jag kan också kan följa med ut en dag, jag menar hur roligt ser det inte ut? Och hur fantastisk är inte naturen och miljön? Jag skulle kunna ta så fina bilder och ha så roligt.

Visste ni förresten att det går runt vilda kameler här i öknen. Av någon konstig anledning så tänkte inte jag på att det är rätt självklart och faktiskt är så när jag fick höra det haha. Så nu kanske någon utav er lärde er något nytt igen? En riktig jeepsafari i öknen står högt på min to do list över vad jag vill se och göra här i Dubai. Nu ska jag sova, godnatt!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna