DSC05822

DSC05819

// Dress from Forever 21 / Bag from Milimelange / Glasses from Michael Kors / Shoes from Forever 21 //

God morgon!

Här är det snarare lunch dock då klockan är 11. Jag och barnen sitter och äter lite snacks och snart kommer Tims lärare hit. Såg att någon undrade varför barnen inte går i dagis och om ni följde med från dag ett så har ju ena killen brutit armen och den andra blir hemskolad då han är så allergisk mot mjölk och ägg att han inte kan gå i skolan.

Nog om det, har ni fler frågor kring au pair livet i Dubai? Fråga på i det här inlägget så kommer jag svara på allt så fort jag har tid. Vet att jag redan fått en massa frågor men tänker att det är bättre om vi samlar alla på samma ställe. Så hey ho, let’s go my darlings!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna