DSC06114

DSC06129

DSC_1108

DSC06085

DSC06128

Idag fick jag som sagt följa med min värdpappa och hans pilotkompisar på äventyr ute i öknen. De alla har nämligen en passion för desertdriving så det var precis vad vi gjorde. Vi åkte över höga sanddynor, ner i stora sandhål, vi såg kameler, det sprutade sand och det var en fantastisk miljö. Det har varit en superhärlig dag och jag vill verkligen tillbaka till öknen för att ta fina bilder i solnedgången.

Om ni åker till Dubai måste ni försöka hitta en local eller någon som verkligen kan det här med desertdriving och följa med han eller hon ut. Det var så himla kul! Det finns ju turer att boka också men tror det är betydligt roligare och häftigare att åka dit privat.

// Today I got to go to the desert for desert driving which was so much fun. Had a blast! The desert here in Dubai was so pretty I couldn’t believe it. I just wanna go back for a photosession to take some lovely photos in the sunset. That would be amazing //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna