DSC05958

DSC05963

DSC05950

DSC05960

Igår testade jag för första gången på Arabisk mat på ett ställe som heter Reem Al Bawadi, en restaurang alldeles vid vattnet på The Marina Walk. Sofia, tjejen jag mötte upp har varit där flera gånger och tyckte att jag borde testa så vi gick dit och hon beställde in lite mat. Det blev en grilltallrik, hommus, sallad och Arabiskt bröd och det var supergott. Restaurangens atmosfär var himla annorlunda och mysig också. Folk satt och rök vattenpipa, det var ljuslyktor överallt och en mysig mörk inredning med lite krimskrams.

// Yesterday I tried Arabic food for the first time at a restaurant called Reem Al Bawadi which is on the waterfront just by the Marina Walk. Sofia, the girl I hanged out with had been there several times so she just ordered some food that I got to try. We had a grilled plate, homes, salad and arabic bread and it was amazing //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna