Documents8Recently Updated8Som jag nämnde häromdagen så har jag blivit nominerad för Årets inspiratör/engagemang på Sociala Medier på Finest Awards vilket känns helt otroligt. Bara att bli nominerad är en vinst för mig så jag är verkligen så tacksam och glad. Har aldrig blivit nominerad förut, så det här är verkligen så stort för mig (!!!)

Det skulle betyda jättemycket om ni gick in och la er röst på mig HÄR, (bara och srolla ner till min kategori årets inspiratör). Tack för att ni är ni och för att ni läser min blogg. Ni förstår inte hur mycket jag tycker om er och vad glad jag är för att ni sett till så att jag blivit nominerad i Finest Awards. Ni är bäst! TACK <3

P.S. Man kan rösta en gång varje dag fram till och med den 14e mars…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna