Det verkade väldigt uppskattat med mitt förra inlägg där jag dokumenterade hur en vanlig dag ser ut som en barnflicka/ au pair så tänkte göra ett liknande inlägg om vad vi har gjort idag. Vi började med frukost och tandborstning.

Ena killen ville inte klä på sig kläderna så jag föreslog att vi skulle spela spel och att han sen skulle ta på sig kläderna så said and done. Här spelar vi spel, spiderman spelet, en favorit!

Processed with VSCOcam with g3 preset

Processed with VSCOcam with b1 preset

Sen var det skoldags för den äldsta killen medans vovven och den ynge låg på golvet och myste ett tag. Tycker konstigt nog att det är jättekul att vara “lärare” men det var många ord som inte ens jag förstod (då det är på engelska), så fick googla en del i en engelsk ordbok och ibland säger till och med 6-åringen till mig att jag uttalar ord fel osv. Vilket är så himla roligt haha.

Processed with VSCOcam with p5 preset

Efter skolan tog vi en paus och gick ut och lekte i sandlådan. Vi hade skattjakt så jag grävde ner bilar i sanden och sen grävde de upp dem. De tyckte det var superkul. Behövs med andra ord inte speciellt mycket fantasi för att underhålla en 4 och en 6 åring haha.

De sprang även runt och lekte med vatten och hunden blev rastlös och hade ner en krukväxt i vardagsrummet, så hade fullt upp där i sandlådan. Det är inte alldeles enkelt jämt att passa två barn och en hund om de alla är på bushumör.

Processed with VSCOcam with g3 preset

Eftersom vi var ute och lekte av oss lite så satte vi oss sedan och läste bok och spelade tv spel. Tio minuters spelande, fem minuters läsning och så gjorde vi så om och om igen. Det funkade förvånansvärt bra faktiskt. Så nu har vi snart läst ut boken som han ska läsa till skolan.

Processed with VSCOcam with m5 preset

Processed with VSCOcam with g3 preset

Efter det var vi alla hungriga så gjorde lunch åt två superhjältar och så la vi pärlplattor. Jag och 4 åringen gjorde pärlplattor i rosa och blått eftersom att blå är hans favoritfärg och rosa min (egentligen är inte rosa min favoritfärg men fanns inte så mycket att välja på hehe)… Kan säga så mycket som såhär om pärlplattor, det är otroligt svårt och tidskrävande med långa naglar ladies!

Nu ligger jag i sängen på min lilla rast och bloggar och svarar på mejl. Har ju som sagt en timmes rast varje dag vilket är jätteskönt. Ska nog sätta mig en sväng på balkongen och lapa lite sol nu, see you later!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna