DSC05932

Screen Shot 2015-02-26 at 13.49.17.png

Screen Shot 2015-02-26 at 13.49.03.png

DSC05935

Screen Shot 2015-02-26 at 13.48.37.png

Eftersom att min värdpappa skjutsade runt mig lite i Dubai häromdagen för att visa de olika områdena osv så har jag äntligen fått en bild av hur allt sitter ihop och vad som ligger vart. Och av de ställena jag har varit på så är marinan min absoluta favoritplats. Det är fint, det är mysigt och så kan du välja mellan både strand och höghus. Älskar det.

Dubai är förövrigt inte så stort som man tror och absolut inte så kompakt som man tror. Innan jag flyttade hit trodde jag att allt skulle vara ett enda centrum men efter att ha bott här i snart tre veckor så har jag lärt mig att så är det verkligen inte. Områdena är utspridda och man tar sig bäst med bil och taxi mellan vart man ska. Beroende lite på vart man ska kan även Metron funka, eftersom att den bara har två linjer.

En annan rolig grej om metron här i Dubai är att det finns tre olika slags vagnar, en tjejvagn, en guldvagn och en vanlig vagn. I tjejvagnen får bara tjejer vara, i guldvagnen (alltså en lite lyxigare vagn) får bara guldmedlemmar vara och i de vanliga vagnarna så får vem som helst vara.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna