Processed with VSCOcam with kk1 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with kk1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with p5 preset

Äntligen har jag lite tid för er… Vi börjar med Eden Beachclub där jag hängde i fredags med Amanda 1 och 2 och Clara. Eden ligger på Palmen här i Dubai vid hotell Rixos. Ingen av oss hade varit där förut och vi alla ÄLSKADE det, vilket var jättekul och innebär att vi lär hänga där fler gånger. Det var skön stämning, skönt folk och superfin location. Ni måste dit om ni någon gång åker till Dubai, lova mig det.

Perfekt att åka dit runt lunch, beställa något gott och äta och dricka, ligga och sippra på cocktails, slänga på sig partyblåsan fram mot solnedgången och sen dansa barfota på stranden hela natten lång. Jag menar, kan det ens bli en bättre dag? Jag tror faktiskt inte det. Eden beachclub allihopa, åk dit!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna