Idag har jag legat vid poolen och solat och lyssnat på podcasts och sedan fick jag skjuts till Dubai Mall där jag gått runt helt själv i flera flera timmar. Köpte ett par skor och en as snygg klänning som jag kan visa er imorgon. Har även sett fyra stycken fontän shower, för att jag inte kunde få nog. Så stod i två timmar och kollade på det och varvade med några kaffe. Mer om dem imorgon.

Här har ni Burj Khalifa, världens högsta byggnad som nästan är 1 kilometer hög. Hur sjukt är inte det? Det går inte ens att fatta när man ser Burj Khalifa hur högt det faktiskt är. Ska upp tid på fredag kanske. Men vi får se, vill inte gå själv då jag behöver någon som hjälper mig med lite foton jag tänkt ta. Någon av er som varit uppe? Ska jag åka upp på morgonen när de öppnar eller köra sunset rundan? Hjälp!! Haha.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna