Känns helt sjukt att vi redan är uppe i avsnitt nummer 4 på min och Ellinors podcast Måndagspepp! I denna veckas avsnitt var det första gången vi spelade in Dubai – Sverige, därav att podden kom upp lite sent och inte är i superkvalité kanske. Men nästa vecka blir det bättre!

I dagens avsnitt i varje fall så går vi igenom lite kärlek då det ligger oss båda väldigt varmt om hjärtat. Jag berättar b.la. om min hemliga mapp ”hästar och kor” som ligger på min dator och Ellinor berättar om hur hennes nya singelliv ser ut. Sen ger vi er otroligt många tips för hur man kommer över någon på bästa sätt. Lyssna och njut av ännu lite måndagspepp! Avsnittet hittar ni på ITunes och Podcaster appen som vanligt.?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna