Processed with VSCOcam with kk1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Brunchade som sagt på Sass Café i lördags med ett gäng svenska tjejer. Ett ställe jag verkligen rekommenderar er att besöka. Sass Café är till början ett mysigt lugnt och fint brunchställe men blir framåt fem snåret en nattklubb! Fönstren täcks igen med svarta gardiner, teddybears med tomtebloss kommer inspringandes, musiken höjs, en DJ träder fram, folk börjar dansa och det blir helt plötsligt ett helt annat ställe än det du satte dig och brunchade på.

Maten och drinkarna på Sass är tyvärr lite overpriced. Men wow vad gott de var! Så det enda du kanske blir lite besviken på är att det är lite dyrt. Jag åt baked egg med bacon, spenat och cocktailtomater och hade väntat mig lite mer än se lilla jag fick för 200kr.. Men som sagt vi alla struntade i priserna och unnade oss verkligen en härlig brunch och beställde in god mat och drink efter drink efter drink.

Precis när vi började känna att okej, det här blir sista drinken jag vill lägga pengarna på så kom ett gäng grabbar från London och bjöd på en runda och betalade vår nota??? Detta verkar vara en typisk ”Only in Dubai thing” haha. Så sen kom det då ännu mer drinkar och champagne och så flyttade vi ner till ett annat bord och dansade, dansade och dansade. 5 av 5 licious!

P.S. Sass Café finns i New York och Monaco också!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna