Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with kk1 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Ni får inte missa The Dubai Fountain Show utanför Dubai Mall om ni någon gång besöker Dubai. Jag såg hela fyra shower igår för att jag älskade det så mycket och för att jag fotade och filmade så mycket under de första två att jag var tvungen att se två till där jag bara kunde njuta av ögonblicket och själva showen haha. Den bästa var helt klart den med låten ”I will Always Love you”, jag började gråta och rös under hela showen. Det var verkligen WOW! Den gick klockan 18.30 och tror att den alltid gör det, annars så går dem varje halvtimme från klockan 18.

Den som gick klockan 18 var också rätt cool, då den började med rök osv och hade en härlig arabisk låt. Så det är mina två bästa tips, om de kör samma program varje kväll vilket jag faktiskt tror att de gör.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna