Vad är hemligheten bakom mitt fylliga svall? Många frågar mig om mitt hår, vad jag rekommenderar för löshårsmetod, mikroringar eller keratin, clips eller extensions, löshår eller inte löshår osv. Tänkte därför berätta för er hur jag tänker kring hela löshårshetsen och försöka guida er lite i löshårsdjungeln.

Jag har satt i extensions tre gånger. Till min student, i somras när jag skulle åka till Grekland och sen en påfyllning till jag skulle åka till Singapore i November förra året. Jag älskar extensions, jag känner mig så otroligt mycket snyggare i det och det är fantastiskt att vakna med ett hollywoodsvall. Det jobbiga med extensions är att jag alltid behövde fixa håret för att jag skulle tycka att det såg fint ut. Jag var med andra ord tvungen att locka håret var och varannan dag, vilket både var jobbigt och sliter enormt.

I januari tog jag ut mina extensions vilket var en skräckblandad förtjusning. Mitt hår var tunnare och kortare än någonsin men jag kände att nej, jag kan inte bli beroende av extensions för då kommer jag inte ha något hår kvar snart. Eftersom att jag fortfarande känner mig snyggare i längre och tjockare hår så har jag börjat flitigt med clips vid speciella tillfällen istället vilket jag gillar tusen gånger bättre. Visst är det lite jobbigt att sätta i, men det är ju så skönt att inte behöva ha löshår i när man inte känner för det också. Som exempelvis när man tränar, ska tvätta håret eller bara vill känna sig riktigt fräsch (det gör man aldrig riktigt i extensions).

Mitt bästa tips är med andra ord att ni ska använda er av clips som är skonsammare, skönare och finare. Börja inte med extensions, i sådant fall endast till något speciellt tillfälle som typ studenten eller en resa. Lycka till nu i löshårsdjungeln.

P.S. Jag använder mig av löshår och clips från Rapunzel

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna