Processed with VSCOcam with kk1 preset

Amanda och jag efter yachtturen i Marinan och längs Palmen påväg mot nästa stop vilket var beachclub häng på Eden. Det är mycket pang på hit och dit här i Dubai eftersom att det hela tiden finns något att göra eller se, det är ju alltid något ställe man inte testat.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Blev superglad och lite förvånad när den yngsta killen satte sig brevid mig i soffan häromdagen för att krama mig och ge mig en puss på kinden. Jag börjar verkligen komma barnen närmre nu, vilket är jätteroligt. Imorse kom de och väckte mig och ville stanna inne på mitt rum för att se en film och leka med mina handväskor.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Här är några fler bilder ifrån brunchen jag var på i lördags med ett gäng tjejer. De är Amanda som tagit bilderna med hennes systemkamera. Min var ju självklart urladdad så jag fick nöja mig med mobilbilderna ni fick se häromdagen, vilket inte blev helt tokiga ändå…

Processed with VSCOcam with kk1 preset

Sist men inte minst så börjar jag gilla kaffe mer och mer.. Familjen har en superenkel Nespresso maskin här så har testat att göra en kopp kaffe de senaste två dagarna som hittills har blivit supergoda. Speciellt den jag gjorde med vanilj soja mjölk. Wow alltså! Och wow på att avnjuta den ute i trädgården, vädret här är så skönt just nu. Det är typ perfekt väder faktiskt!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna