God Morgon!

Igår när jag som vanligt låg och tänkte en stund över dagen som varit innan jag skulle släcka lampan och lägga mig så kom jag på att jag mår så himla bra i själen just nu. Jag är inte stressad (vet att du farmor blir glad när du läser det), jag äter bra mat, jag tränar regelbundet, jag hittar på roliga saker, lär mig otroligt mycket, skrattar, gråter… Det är härligt väder, jag trivs superbra i familjen jag bor hos och jag känner mig bara så harmonisk och lugn på ett sätt jag inte gjort på jättelänge. Utan jag bara är, tar dagarna som de kommer och försöker ta det lugnt och fokusera på hur jag mår och vad jag, bara jag vill göra. Det enda som är tråkigt är att jag verkligen saknar mina bästa vänner här borta. För ibland känner man sig faktiskt lite ensam, trots att de oftast är på ett skönt sätt.

Att flytta helt själv till Dubai är det modigaste jag gjort och jag är så glad för att jag gjorde det, för det har fått mig att tänka annorlunda kring mycket och framförallt gett mig ännu mer självförtroende och självkänsla till att jag klarar allt. Nu ska jag boosta mig själv lite till och sen åka till Oman med min värdmamma på en VISA RUN (!!!)

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna