Vet att jag är lite sent ute men ni som följt mig här ett tag vet ju att jag funderat länge på att åka och plugga på College i USA. Och nu har jag bestämt mig för att jag vill göra detta till hösten, frågan är bara vart??? De tre ställena jag just nu sitter och väger för- och nackdelar mellan är Santa Barbara, San Diego och Los Angeles men jag kan verkligen inte bestämma mig vart jag vill så jag behöver er hjälp!

Här kommer mina tankar och funderingar och hojta gärna till om ni ska iväg och plugga till något av ställena i höst och letar en roomie eller någon och hänga med och hitta på roliga saker tillsammans med, för då är jag på! För jag kommer åka, ska bara bestämma mig vart nu..

maxresdefault-2

santa_barbara_beach

Jag älskar Santa Barbara av hela mitt hjärta, det är på riktigt världens mysigaste stad och jag kan absolut tänka mig att bo där i framtiden. När jag och Molly gjorde vår lilla roadtrip genom Kaliforninen för två somrar sedan så var Santa Barbara vårt favoritställe.

Man kan ta sig runt med cykel överallt, det är charmigt, folk är layed back, studentlivet verkar grymt och jag älskar egentligen allt förutom att jag kan tycka att det kan bli för litet också och att jag blir lite tveksam till att det är så mycket svenskar där…

Documents5w

Och det är då Los Angeles kommer in i bilden, staden jag alltid har blandade känslor kring när jag besöker den. Ibland fullkomligt älskar jag LA och andra dagen så gillar jag de inte alls lika mycket. Det som jag gillar med LA är att det finns allt och lite till, du kan träffa vem som helst, har helt andra möjligheter och kan välja om du vill ha storstad, strand, berg eller lite mysigare små ställen och områden.

Det jag däremot tycker är negativt med L.A. är att det inte alls känns som att de blir samma collegeliv och samhörighet som jag kan tänka mig att det är i Santa Barbara eftersom att alla som pluggar på skolan i L.A troligtvis bor så utspritt i L.A:s alla olika områden som kan ligga timmar ifrån varandra i trafikstopp. Plus att man måste ha en bil för att ta sig runt på bästa och smidigaste sättet.

San-Diego-Sunset-Widescreen-Wallpaper

13738024

Downtown

Sen San Diego, som känns som en blandning mellan LA och Santa Barbara. Det var länge sen jag var i San Diego men mamma pushar på att hon tror att jag skulle trivas jättemycket där. Inte lika mycket svenskar, lika charmigt som Santa Barbara men mer storstad. Alltså lite som en blandning av LA och Santa Barbara.

Ni som har mer koll än mig, kan ni inte slänga iväg en kommentar och hjälpa mig. För jag vet verkligen inte vart jag ska åka och studera… Om jag väljer att plugga en Bachelor dock så kan jag ju byta college efter halva tiden eller något. Det vore ändå något. Men just nu siktar jag på ett år och vart ska jag då åka? Santa Barbara, LA eller San Diego?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna