IMG_2996

Hallå sunshines!

Igår var jag ledig så jobbade undan en del mejl och bloggning och sen la jag mig vid poolen och lyssnade på poddar och skickade fler mejl. Var sedan ute och sprang, poddade med Ellinor och sen satt jag barnvakt i två timmar för att sedan åka till marinan där jag mötte upp en annan Ellinor. Vi tog några drinkar på Penthouse 25 och sen så kom några andra tjejer dit också och så drog vi alla tillsammans till VIP Room där vi blev kvar till stängning.

Hade en svinrolig kväll. Gillade VIP Room supermycket. De hade grym grym gryyyyyyym musik så dansade hela kvällen. Det var mest RnB men också lite house vilket är en perfekt kombo om du frågar mig. Så himla tråkigt att alla klubbar här stänger 03 dock, för ville verkligen vara kvar längre eller dra vidare. Hade iofs varit rätt dumt om jag gjorde det då barnen vanligtvis går upp 06 och jag måste vara up and awake by then.

Hade det himla trevligt med tjejerna jag hängde med igår också vilket också känns skitroligt då jag faktiskt inte träffat någon av dem förrän igårkväll. Vi hittade nämligen varandra via Facebook, precis som alla andra av mina vänner/ nya bekantskaper jag har här i Dubai. Vad hade man gjort utan internet va?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna