Vet ni vad? Det finns en lösning på alla relationsproblem och det är att ”behandla andra som du själv vill bli behandlad”. Jag förstår inte att det är så svårt för så många människor att inte tänka så. Nej, jag förstår verkligen inte att det finns så många människor som inte tänker på hur en själv hade reagerat om man hade blivit behandlad exakt lika illa som man själv precis behandlat någon.

Efter att jag jobbat som servitris i Australien så tänker jag alltid på hur jag bemöter människor som jobbar inom service och speciellt då restaurangpersonal. Eftersom att jag själv vet hur det kändes om en gäst exempelvis skällde ut mig för att det var mycket folk och det tog tid för mig att komma ut med deras ketchup när jag gjorde mitt bästa, och det faktiskt är min arbetsgivare som står ansvarig för att vi hade behövt en till servitör. Samtidigt som jag också vet hur mycket det gjorde min dag när en gäst gav mig en komplimang och hur glad jag blev när gäster var trevliga och vänliga mot mig.

Alla ni som försöker sätta er in i andras situationer och kan agree to disagree är så fina människor och vi behöver fler av er. Det finns inget viktigare än att behandla andra som man själv vill bli behandlad. Och ärligt talat så är jag himla trött på hur många av er behandlar andra. Folk är otrogna hit och dit, snackar i hemlighet en massa skit om sina bästa kompisar, försöker inte ens förstå andra människor, respekterar inte andras känslor, utnyttjar andra och kan inte acceptera att alla tycker olika.

Det är är så himla enkelt egentligen. Det är ju bara att behandla andra som du själv vill bli behandlad. Prata med andra så som du vill att andra ska prata med dig. Respekt förtjänar man och vill du bli respekterad får du faktiskt se till att respektera andra. Ibland kanske saker som inte alls betyder något för dig betyder så otroligt mycket för någon annan. Snälla tänk lite mer på det <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna