Collages4

Recently Updated8

Collages4-001

Idag vill jag bara tillägna ett inlägg till dig Ellinor, främlingen jag blev bästa vän med.

Det finns ingen människa på hela jorden som jag har så roligt med och som har sån utstrålning och härlig personlighet som Ellinor. Hon är intelligent, positiv, omtänksam, rolig, galen, härlig, vacker, snäll, list goes on . Det jag älskar mest med min och Ellinors relation är att jag verkligen kan vara mig själv med henne, att jag alltid är mitt bästa jag tillsammans med henne och att vi alltid har roligt oavsett vart i världen vi är eller vad vi gör. Att hon alltid lyfter och peppar mig och får mig att känna mig som världens roligaste och härligaste människa uppskattar jag så otroligt mycket. För eftersom att hon får mig och känna mig som världens bästa människa så blir jag ju det också. Men är det inte så det ska vara?

Vill bara att du ska veta att jag finns här no matter what och att jag är så glad att jag fått turen att träffa dig och lära känna dig. Du är en fantastisk människa och du och jag är the perfect combo. Tack Ellinor för att du är du och för alla roliga minnen vi har tillsammans och för de som vi fortfarande inte skapat <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna