Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with g3 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

På många beachclubar här i Dubai kostar det pengar med solsängar men på Barasti i Marinan så är det bara att slå sig ner så det var exakt vad jag gjorde idag tillsammans med två andra svenska tjejer som jag inte träffat tidigare. Vi började även prata med två till svenskar som låg bakom oss, så det blev verkligen ett svenskt tjejhäng på stranden.

Efter att jag legat på stranden några timmar så åkte jag även till Mall of Emirates för första gången och gick runt och shoppade lite. Blir så arg att det alltid är när man inte ska handla något som han hittar man hur mycket som helst, alltså precis vad som hände mig förut…. Ska visa er senare!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna