IMG_3130

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Hej mina fina!

Hade världens lyxigaste kväll igår. Efter jag lagt barnen (som såklart var super nonchalanta och griniga just igår när jag hade bråttom) så fixade jag mig och tog en taxi till Toko där jag mötte upp Kajsa och två andra tjejer och åt sushi och drack några glas vin. Toko är en asiatisk restaurang med fantastisk sushi och varje tisdag anordnar Kajsa gratis middagar där för tjejer (!!) Det är ju för bra för och vara sant, jag vet.

Sen drog jag och Louise, en nyfunnen superhärlig tjej, vidare till Ladies Night (unlimited drinks for girls) på Crystal, en nattklubb som är som en kristall och ligger på hotell Raffles. Klubben har världens utsikt över Dubai och det spelades helt okej musik. Vi lyckades fråga nattklubbsmanagern om han kunde ta kort på oss så han gav oss ett eget bord efter det.

Vid halv ett drog vi vidare till VIP room, stannade en timme och sen drog jag hem och slocknade direkt. Nu har jag precis haft lite rast och ska återgå till att vara en supernanny. Vi hörs senare, kram!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna