Här kommer en liten update på vad som hänt de senaste dagarna här borta i Mellanöstern och Dubai… Hope you’ll like it! Ena killen var sjuk och hemma från skolan häromdagen så bäddade ner honom i soffan efter frukosten med hans mysdjur. Han ville kolla på Dora och var lite trött.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Familjen lagar så himla god mat!!! Blir verkligen bortskämd med fantastisk mat och fina uppläggningar. Måste själv bli bättre på detta jag med, ska fasen boka in mig på en matlagningskurs…

Processed with VSCOcam with c1 preset

Snacka om att vädret växlar här i Dubai just nu. Ena dagen dör man så fort man går ut för att de är så varmt och andra så fryser man. Ikväll var det en fin men lite kyligare kväll och jag tog som vanligt en springrunda i området.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Min värdmamma fyllde år häromdagen så hade köpt två doftljus till henne som vi tittat och luktart lite på för några veckor sen. Pappan ordnade med lite brunch också och kolla den fantastiska buketten!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna