Tiden går snabbt när man har roligt och det är nu bestämt att jag flyttar hem ifrån Dubai den 25e mars. Men funderar faktiskt på att flytta tillbaka hit i September om jag inte hinner ansöka till ett college i USA innan det är försent. Skolan i San Diego som jag blev helt deeply in love with stängde sitt ansökningsdatum den 9e så nu ska jag träffa en studievägledare direkt när jag kommer hem för att se vad det finns för andra alternativ. Annars så börjar jag bara plugga nästa år i januari.

Documents13

Vilket fall så har jag verkligen diggat Dubai och träffat otroligt härliga människor och eftersom att jag bara blev här i två månader så känner jag mig verkligen inte klar än och måste nästan tillbaka. Vi får se vad som händer helt enkelt. Just nu kommer min fokus ligga på en sommar hemma i Sverige, bröstförminskningsoperationen, en väldans massa jobb, en resa till New York eller London i Maj och förhoppningsvis några veckor i Kalifornien tillsammans med mamma och pappa så att jag kan ta en närmre titt på San Diego.

Nu ska jag se till att göra och se så mycket jag bara hinner och kan innan det är dags att flytta hem igen. I’ll keep you posted as always darlings. Vi hörs senare, kram kram <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna