Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with g3 preset

Screen Shot 2015-03-15 at 05.12.34.png

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Åkte upp i Burj Khalifa till restaurangen Atmosphere igår och säger bara WOW! Man förstår inte hur högt upp man faktiskt befinner sig, det var verkligen helt breathtaking och sjukare än jag trodde. Ni får inte missa det om ni åker och besöker Dubai.

Rekommenderar att åka upp på dagen! Tycker de var en coolare view. Vi var där under sunset så fick se båda vilket självklart är det ultimata men var jag tvungen och välja så skulle jag välja att åka upp under dagsljus. Just själva restaurangen Atmosphere är inget spektakulärt, fantastisk mat och grym servis, absolut! Men om jag åker upp igen kommer jag bara åka upp och titta på utsikten i observatoriet. Det var ju minimum spend på ca 2000 svenska kronor om man vill ha ett bord men tar man bara en drink däruppe är det mycket billigare.

Som summan av kardemumman så måste ni åka upp i Burj Khalifa om ni besöker Dubai, ni får bara inte missa det. Det är verkligen en upplevelse utöver det vanliga och jag kommer mer än gärna åka upp igen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna