Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Var på The Act igår med min nyfunna sköna tjejkompis Louise. Vi började först med Ladies Night och Fajitas på Maya, ett mexikanskt lounge ställe i JBR som var sjukt mysigt. Vill dit nästa söndag igen, ska ta bilder då åt er också för hela atmosfären där var bara riktigt skön. Sen så åkte vi till The Act.

Och som förväntat blev The Act min favoritklubb här i Dubai so far. Jag gillar ju som sagt att gå till ställen som är mer än bara en nattklubb. Cirque Le Soir känslan ni vet med shower, dansare, konfetti, bollhav, dvärgar, teman osv.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with g3 preset

Och jag menar hur sugna blir ni inte på att gå till The Act ikväll när jag berättar att det är extremt snygga manliga servitörer i kostym (EXTREMT) som jobbar där, shower, fantastiskt bra musik, sköna människor och bara världens härligaste stämning och klubb i en lokal som liknar en teater med en scen, kristallkronor och en balkong som sträcker runt halva stället. Älskade det!

The Act är typ precis som The Box i London och NYC fast i en mildare version såklart eftersom den ligger i Mellanöstern. Så istället för att två personer princip har sex på scenen en meter in front of you så var det lite akrobatik och en snubbe som stoppade ner en livslevande skorpinjon i byxorna b.la. Loved it but! Nu vill jag bara dra iväg till The Box i New York för jag har hört att den ska slå de andra som finns runt om i världen med hästlängder…. Vi får väl se. Älskar att testa nattklubbar!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna