Håller just nu på och planerar in en resa till New York i slutet av Maj början på Juni. Ge mig era smaskigaste och hetaste New York tips tack!! Vilken klubb får man inte missa? Vart äter man de godaste burgarna? Vilken rooftop bar har härligast stämning och utsikt? Finns det några fräscha prisvärt hotell? Ni förstår min poäng, jag vill veta allt ni vet om New York.

Har ju varit där ett antal gånger innan, senast för 2 år sedan, så har ju lite koll själv men är säker på att några av er har mycket bättre koll än mig så vore härligt med lite inside info. Många som säger till mig att de tror att New York är min stad också faktiskt och jag vet inte, har inte riktigt upplevt det på riktigt än.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna