Screen Shot 2015-03-18 at 10.53.44.png

Screen Shot 2015-03-18 at 10.50.25.png

Screen Shot 2015-03-18 at 10.53.49.png

Hur är läget med er? Med mig är det kanoners, är rätt sliten dock då jag fart och flängt så mycket de senaste dagarna men nu väntar två lugna dagar och till helgen så blir det full fart igen eftersom att jag flyttar hem till Sverige igen redan om en vecka.. Bilderna ovan är ifrån Emirates Palace privata beach, men mer om vad jag gjorde där senare eller imorgon. Nu är min rast slut här så ska kila ner och hänga lite med barnen. Har massivs med fina bilder att visa er. Hörs snart, kram!

// Hey, guys how are you? I’m feeling so good over here, kind of tired though since I’m running around doing all sorts of things all the time. But I gotta do as much as I possibly can since I will be moving back to Sweden in a week.. Pictures above are by the way from Emirates Palace private beach, but I’ll tell you more about what I did there later. No I need to go back to work… //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna