Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with g3 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

När jag kom hem från Abu Dhabi igår så hoppade jag in i duschen, bytte om och mötte upp Louise igen på en bar/ lounge dom heter Cielo och ligger i Dubai Creek precis vid hamnen med alla båtar.

Det var Ladies Night där eftersom det var tisdag men denna var inte gratis utan kostade 50 dhs (ca 120 svenska). Då fick man ju dock unlimited sparkling wine så det var ju värt. Tips, gå dit till sunset om ni hinner! Helt magiskt verkar det. Bästa dagarna är torsdagar och fredagar också.

Processed with VSCOcam with m3 preset

Processed with VSCOcam with kk1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with m5 preset

Jag hade aldrig varit på Cielo förut men gillade det supermycket. Hela stället är klätt i vitt och läget och utsikten är ju bara fantastiskt. Vi satt där och snackade skit i fyra timmar, beställde in lite shisha (vattenpipa) och friterade jätteräkor och bara njöt av utsikten över Dubai skyline och Burj Khalifa.

Fick dock ångest när jag fick höra att en timmes vattenpipa är som att röka 100 cigaretter.. Blev med andra ord nog första och sista gången jag rökte vattenpipa hehe, hälsofreak som man är.

Processed with VSCOcam with g3 preset

Sen drog vi vidare till Cavalli, superfint med alla dessa kristallkronor men gillade det inte så mycket då det var smockat med folk och spelades alldeles gör mycket arabisk musik. De var någon speciell artist där så antar att that’s why.

Vi drog därför till Kajsa på VIP room en runda men jag åkte hem ganska tidigt eftersom att jag var tvungen att gå upp med barnen vid sex imorse och göra dem klara för skolan osv. Så det blev rätt lugnt för mig med andra ord.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna