Processed with VSCOcam with c1 preset

Stekt lax med sötpotatis pommes och broccoli. Kan det bli godare? I don’t think so. Har ni smakat sötpotatis ännu? Har ju skrivit mycket om sötpotatis och gjort mycket mat med sötpotatis de senaste året. Har ni testat?? Det är så gott. Hemma äter vi ju inte vanlig potatis längre eftersom att sötpotatis är mycket godare och nyttigare. Det är ju en rotfrukt.

Sweetpotato fries with salomon and broccoli. Can it get any better? I don’t think so. Have you tried it out yet? I’ve been writing a lot about it and been putting a few recipes up for you. But the questions is if you’ve dared to tried it? I don’t eat normal potato anymore since sweet potato is way more healthier and tastes better.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna