DSC06735

DSC06713

DSC06721

DSC06728

DSC06690

Dubai2

DSC06739

DSC06740

Min och Louises utflykt i Abu Dhabi i tisdags var jättemysig. Tanken var att vi skulle vara lite ekonomiska och för en gångs skull åka buss men missade bussen och ville inte vänta på busstationen i Dubai i en timme så tog en taxi ändå vilket kostade oss 220 dhs (ca 500 svenska).

Vi började med att besöka Shejk Zayed Grand Mosque och blev faktiskt chockade över hur strikt det var. Som ni kanske vet så måste ju alla kvinnor ha på sig abaya och slöja och man absolut inte får ta kort på sig själv i moskén eller med moskén bakom utan slöja och abaya b.la. Och åkte håret fram ur slöjan så kom vakter fram direkt och sa till och såg till att man raderade bilderna, om man tagit några.

Tyckte dock det var en häftig känsla att gå omkring där barfota i abaya och slöja. Det kändes väldigt kulturellt och annorlunda. Och moskén, wow! Den var magisk!!!! Så himla mäktig. Det är ett måste att besöka den, okej?? By the way så får man låna abaya och slöja och allt där gratis så tänk inte på det.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna