Processed with VSCOcam with a5 preset

Fridayyyyy! Har jobbat lite morgon på min lediga dag men drog sedan till Nasimi och hängde med några tjejer på stranden och nu chillar jag lite hemma hos Kajsa och vi ska snart dra till Cheesecake Factory och sen ut troligtvis. Kommer bli en superfredag med andra ord.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Här var jag och barnen imorse när vi skulle borsta tänderna. Idag var de verkligen supersnälla och sprang in i badrummet när jag sa att det var dags för att borsta gaddarna.

Den äldsta killen gillar när man tar sätter på en timer när man borstar hans tänder men de jobbiga är att han vill borsta dem en minut längre varje dag så vi lär ju snart borsta tänderna i en kvart haha.
Processed with VSCOcam with a6 preset
Från tandborstning till guld! Ja här i Dubai finns det alltså guld ATMs där man kan köpa riktigt, äkta, guld. När jag och Louise var i Abu Dhabi på Emirates Palace i tisdags var det faktiskt en kille som köpte sig lite guld.. Så sjukt!
Det finns verkligen för mycket pengar här… hörde ni att det regnat pengar här i Dubai?
Processed with VSCOcam with hb2 preset
Här är en annan bild ifrån Abu Dhabi och Moskén på mig och Louise. Såg förövrigt att någon kommenterat att det är respektlöst att jag la upp bilder på mig när håret syntes när jag sa att man inte fick det men vill tillägga att det var ok att ha slöjorna så som vi hade dem på dessa bilder. Skulle inte lägga upp något jag inte fick.
Jag är verkligen jättenoga med att jag inte förolämpar någon här i Dubai. Respekterar andra och de respekterar också förhoppningsvis mig.
Processed with VSCOcam with a5 preset
Processed with VSCOcam with b5 preset
Banana muffins!!! Bakade choklad och bananmuffins med barnen häromdagen. De tycker det är roligt att baka och den minsta speciellt. Han vill gärna känna och smaka på allt. Medans de var i ugnen så spelades det lite Wii också.
Processed with VSCOcam with a5 preset
Från något gott till något annat. Tog en taxi till Marina Mall när vi var färdiga i moskén och skulle åka till Emirates Palace och hur underbara ser inte dessa våfflor ut? Och det kan jag lova er att de var också. Typ de godaste våfflorna jag ätit.
Processed with VSCOcam with c1 preset
Här är en bild ifrån igår också när jag var ute och sprang. Solnedgången var säkert helt magisk nere vid kusten så var så ledsen att jag inte satt på någon restaurang vid vattnet och fick uppleva den på lite närmre håll. Men detta var fint det också.
Processed with VSCOcam with hb2 preset
Till sist tänkte jag visa er ännu något riktigt gott som min värdmamma slängde ihop häromkvällen. Avokado och krabbröra med bröd. Hur gott? Kommer sakna all god mat..

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna