IMG_4159

Kom hem vid sju igårkväll och gav mig ut och sprang. Fick då ett meddelande ifrån en tjej som heter Malika som jag träffat några kvällar innan om jag ville komma till ett arabiskt bröllop på Palmen så skyndade mig hem och svirade om för att åka dit.

Det var med andra ord superspontant men ack vad roligt att få uppleva. Det var ett litet bröllop på ett hotell på Palmen och alla var så fina. På bilderna nedan gjorde brudparet någon slags ceremoni/ uppträdande.

Processed with VSCOcam with g3 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

De var rökelse, arabisk musik, massor med mat, alla stod och dansade och knäppte med fingrarna och sen kastade bruden ut godis. Älskade hela stämningen och glädjen bland alla.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

IMG_4158

Sen åkte vi ut till nattklubben White tillsammans med några killar från bröllopet. Alla har pratat om White sedan jag kom till Dubai så kändes jättekul att äntligen få åka dit och testa på det. Och vet ni vad? Jag älskade det! White ligger på min top 3 favoritklubbar i Dubai. Det var fett! På lördagar är det RnB också vilket bara gjorde det hela ännu fetare.

White är en utomhus nattklubb som ligger rakt ut mot öknen på en tak med utsikt över hela Dubai skyline. Det brukar vara mycket folk där jämt och på fredagar kör dom house och lördagar RnB.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with b5 preset

Det enda negativa med White är att det är svårt att komma in om man inte är 21. Jag har aldrig blivit leggad här i Dubai men på White blir princip alla det. Så tänk på det ni som är under age. Annars är det faktiskt väldigt enkelt att komma in överallt, de leggar typ inte någonstans. Se till att inte gå in med ett för stort gäng eller någon som ser ung ut bara så kommer det gå kanoners.

Nu ska jag lägga mig, ska upp tidigt imorgon för mina sista utflykter eftersom att jag flyttar hem på onsdag…. Blir en utgång på Cirque Le Soir också vilket ska bli superkul. Jag har ju inte varit där än och har tjatat om att gå dit enda sedan jag flyttade hit. Vi hörs.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna