IMG_4840

Screen Shot 2015-03-26 at 19.36.06.png

IMG_4842

Vill bara börja med att säga att jag verkligen är så sjukt tacksam och glad över att jag blev nominerad i kategorin ”Årets inspiratör” i Finest Awards i år eftersom att det är första gången jag är det. Att bara vara nominerad känns som en stor vinst för mig, ni är bäst!!! Men ack vad dåligt uppstyrd galan var igårkväll hörrni. Jättetråkigt verkligen då jag hade planerat in mitt flyg från Dubai lite extra noga endast pga just Finest Awards.

Varken jag, Angelica Blick (hör och häpna) eller Andrea Hedenstedt och många, många andra nominerade fick några sittplatser. Vilket var jättekonstigt. En bloggare sa till en av de ansvariga att hon tyckte det var dålig stil att inte ge de nominerade sittplatser varpå hon hade svarat att sittplatserna var till för ”artister”.

Och då kände jag lite, förlåt men det är inte melodifestivalen det här. Det är en bloggala som är till för att hylla oss bloggare och det jobb och engagemang vi lägger ner. Tyckte verkligen att det kändes jätteförnedrande att inte ens få en sittplats plus att man förstod redan innan galan började att de som inte hade några sittplatser inte heller skulle vinna några priser. Väldigt dåligt. Efterfesten var rolig dock, thank god! Vi var först på Café Opera och sen drog vi vidare till White.

Massa pussar och kramar till Martina Wåård som sminkade mig
och till fantastiska frisörsalongen Bangerhead som gjorde mitt hår <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna