IMG_4457

Processed with VSCOcam with c1 preset

Ett hett Dubai tips är att åka till baren/ loungen Mint Leaf i Emirates Financial Towers på måndagar för Ladies Night och för att få en fin utsikt över Burj Khalifa. Jag, Louise och Emma åkte dit i måndags på Ladies Night och check out this view. Hur fantastisk? Tyvärr hann jag inte dit till sunset men ack så fint det hade varit.

// For all you ladies out there you’ve gotta go to the bar/ lounge Mint Leaf located in the Emirates Financial Towers on a Monday for Ladies Night. I mean check this view out!!!! Me, Louise and Emma went there last Monday for Ladies Night and I just couldn’t take in how breathtaking the view was //

Processed with VSCOcam with a6 preset

På Mint Leaf får man tre stycken drinkar och lite tilltugg. På bilderna ovan ser ni tilltugget och en supergod Cosmopolitan som de fanns att välja på. Är men sedan mer hungrig så finns det en meny att beställa ifrån där man får 30 procent rabatt men skulle inte rekommendera er att göra det då det var riktigt dyrt för det lilla man fick. Vi beställde in räkor för 85 dhs och tänkte typ att vi skulle få tre räkor var åtminstone men det vi fick var endast tre små räkor. Riktigt ovärt för så gott var det inte.

// At Mint Leaf you get three drinks and some small snack bites. On the pictures above you can see what there’s is that you get. If you’re more hungry though there’s an extra 30 procent off all night for ladies. I wouldn’t recommend order something though since I thought it was way overpriced.. //

IMG_4454

IMG_4463

Efter Mint Leaf tog vi en taxi till en annan Ladies Night som var på Hotel Fairmont på Palmen. Temat där var kinesiskt så där fick man lite kinesisk tapas och även där tre valfria drinkar och lite nötter. Här kunde man dock välja mellan vin och öl också vilket vi gjorde. Ingen superhit var det väl men det var ett fint hotell med fantastisk fin utsikt över marina skyline och ekonomiskt att åka taxi dit och ta några drinkar gratis istället för att sätta sig någon annanstans och betala för drinkar.

// After going to Mint Leaf we grab a cab to this other Ladies Night on Hotel Fairmont on the Palm. The theme at the Fairmont Hotel was Chinese and you got three complimentary drinks there as well together with some Chinese tapas and nuts. You could choose between beer and wine here as well and there was a lovely view from the hotel of the Marina skyline //

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Till sist men inte minst slutade vi upp på Cirque Le Soir, cirkusklubben jag pratat så mycket om… Blev lite besviken men tror att måndagar inte är den bästa dagen för Cirque. Älskar dock att det är så mycket mer än en klubb, ni måste gå dit, så är det bara!

// Our night ended up at Cirque Le Soir and I must say I was a little disappointed but I think that’s because monday’s aren’t the best at Cirque. I think the weekends is epic!! I love though that’s so much more than just a nightclub. You just have to visit //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna