Recently Updated15jmm

DSC07085

God morgon sunshines!

Idag vankas det Bubbles and Brunch uppe i Stockholm tillsammans med en tjej som heter Clara som jag träffade i Dubai och sedan hennes tjejkompisar då förstås. Konceptet verkar vara lite som Sass Brunch i Dubai att det börjar med brunch och sedan släcks allt ner och omvandlas till en nattklubb med liveframträdanden, konfettiregn och massa champagne.

Det ska bli så roligt och jag tror att Ellinor och hennes kompis ska komma förbi på ”efterfesten”. Någon mer som ska dit eller hört talas om det? Jag har nämligen aldrig gjort det vilket är jättekonstigt för jag älskar hela konceptet!!! Mer sånna här evenemang i Sverige tack. Det är precis vad vi behöver.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna