Var som sagt på Bubbles and Brunch igår och det var ärligt talat en av de bättre festerna jag någonsin varit på! Älskar verkligen konceptet att det börjar som en vanlig brunch med mat och champagne och sätts sedan igång med konfettiregn och hög musik och omvandlas till en nattklubb.

Tror de kör en bubbles and brunch varje månad här i Stockholm på Mr French. Men vet att den finns i Åre också bla. Så de är bara att kolla upp när nästa är och se till att gå hörni för jäklar vad roligt det var. Musiken var bäst också!

  

Tror att du måste vara speciellt inbjuden för att gå på brunchen men ”efterfesten” som börjar klockan 15 är alla som OSA:t och skrivit upp sig välkomna på. Jag hängde med Clara, en tjej jag träffade i Dubai, och hennes kompisar till brunchen och sen anslöt sig Ellinor och Emma vid tre.

Vi åt kött och kyckling med pommes och fick hur mycket champagne dom helst! Man hann inte ens dricka upp innan servitörerna kom och fyllde på. På tal om servitörerna så var alla svinsnygga, tjejer som killar.

Efterfesten drog som sagt igång vid tre med att en dvärg i dishdash totalt sprutade ner hela stället i konfetti i guld och silver. Det var det sjukaste någonsin. Jag, Ellinor och Emma dränktes i konfetti och Emma hittade till och med konfetti i väskan och bh-n imorse. Kolla min mystory på snapchat så får ni se.. Heter @hannafribergs!

Sen var det liveframträdanden, mer konfetti, show, champagne showers (LITERALLY!!!), folk som dansade på borden (inkl jag) och bara helt sjukt drag. Alla var verkligen partysugna människor som gick loss totalt!!

Vet ni vad det bästa var? Varje gång någon beställde in champagne till deras bord så klädde servitörerna ut sig i olika teman beroende på vilket bord det var. Ett bord hade arabiskt tema, ett nunnor, ett mexikanskt, ett baywatch osv. Sjukt roligt!!

Som summan av kardemumman hade jag världens roligaste dag igår. För efter brunchen drog vi på mellanfest och sen ut till Vassa Eggen, Suite och White Room. Mår som jag förtjänar idag dock och ack vad fötterna gör ont! Helt sjukt. God morgon på er!

Tack till Finest för alla bilder med!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna