DSC07098

DSC07101

DSC07105

20151

DSC07110

DSC07114

Idag när jag kom hem från Stockholm hoppade jag in i duschen och gjorde brunch till familjen. Det blev hallon och valnötsbröd, champagne, kex med ost och fikonmarmelad, salami och päronsticks, banan och chokladplättar, advokado och hallon smoothies och lite turkisk yoghurt med hemmagjord muesli. Hur gott? Är det något jag är bra på så är det ju frukostar helt klart, men det var ni säkert redan vid det här laget.

Ett mysigt helgtips är ju att göra en brunch till familjen eller för att bjuda över vännerna på. Jag menar finns det något mysigare än att sitta länge och äta en massa småplock tillsammans med människor man tycker om?

// When I got back home from Stockholm this morning I did brunch for me and my family. I baked a raspberry and walnut bread, opened some champagne, made crackers with cheese and fig marmalade, salami and pearsticks, banana and chocolate pancakes, avocado and raspberry smoothies and turkish yoghurt with homemade muesli. Well, if there’s anything I’m good at – it’s making breakfast!! Something you probably already have noticed //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna