Har börjat skriva to do listor och tycker det funkar jättebra för icke organiserade personer som mig. Så tänkte dela med mig av veckans to do list så att ni också kanske kan få lite inspiration till att ta tag i dom där tråkiga sakerna som man faktiskt måste göra.

Här kommer min veckas to do list.

louis_vuitton_luggage-2_zps61effcef

#1. Packa upp resväskan från Dubai

Nej, jag har inte hunnit göra det ännu… Så det börjar bli lagom dags att göra det nu… 4 days later… Men usch alltså, finns det något tråkigare? Det känns ju inte bättre av att allt är en enda röra!

closet-clean-out

#2. Rensa garderoben

Jag MÅSTE ta tag i min garderob den här veckan och jag MÅSTE även göra mig av med saker. Jag har jättesvårt för det… Men jag måste verkligen.. Man köper ju nytt hela tiden. Så förbered er på en bloppis one of a kind! För nu ska det rensas och jag tänker följa de fyra reglerna ovan.

INSPIRATION2

#3. Fixa en outfitinspirationsmapp

Behöver några timmars tumblr skrollande så jag kan hitta de perfekta outfitsen och outfit kombinationerna för att få lite inspiration över min vår och sommar garderob. Jag är nämligen sämst på att matcha ihop outfits så behöver verkligen en liten inspirationsmapp som jag kan kika in i när jag behöver hjälp.

Documents24

#4. Kolla över ekonomin

Vill ni veta något skrämmande? Jag har ingen koll på min ekonomi och speciellt inte just nu. Jag behöver kolla upp detta genast samt lägga någon slags budget över kommande månader. Jag kan inte gå runt och tro att pengar växer på träd längre, jag måste ta hand om dem.

Recently Updated16

#5. Svara och skicka mejl

Har varit så extremt dålig på att svara på mejl på senaste så måste verkligen ta tag i det samt har en superlång lista över mejl jag måste skicka. När vi ändå pratar mejl vill jag bara passa på och be så hemskt mycket om ursäkt för att jag är så dålig på att svara på just mejl när jag får det av er också, hoppas ni inte tar illa upp! Ni vet ju att jag åtminstone läser allt <3tumblr_n8j0xfLEKa1suzrkzo1_500

#6. Äta hälsosamt och rensa kroppen

Min kropp har inte mått så bra de senaste två veckorna så måste verkligen se till att ta hand om den nu. Jag märker ju bara hur bra jag mådde i Dubai i kropp och själ när jag inte stressade, men tränade och åt bra. Behöver hitta tillbaka dit den här veckan. Ska framförallt dricka massa juicer med vitaminer och mineraler och undvika socker!

Documents23

#7. Inte stressa

Denna punkt hör lite till den ovan. Jag ska inte stressa den här veckan, nu jäklar får jag se till att vara i tid. De senaste två gånger jag har tagit tåget till Stockholm har jag liksom fått springa för livet till stationen för att hinna med. Det ska inte hända den här veckan! Jag ska planera.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna